Чи виступатимуть артисти у порожній залі в Рівному?

19.07.2020 11:09   Джерело: Рівне вечірнє
Опубліковано : Рівненський Новинар

Зазвичай театрально-концертний сезон тривав з осені до весни. Влітку більшість артистів розважали глядачів у курортних містах. Та цьогоріч карантин вніс кардинальні зміни у плани усіх без винятку…

Цікавий допис на цю тему на своїй сторінці у Фейсбук розмістила адміністратор Міського будинку культури м. Рівного Наталія Лозовська:

«Чому я не поспішаю тішитися розблокуванню роботи концертних залів?

Бо... весняний сезон на закритих майданчиках закінчився, а осінній ще не розпочався.

Бо... літо — період «open air», а позитивних новин по фан-зонах немає. Відтак, більшість фестів завчасно перенесено на сезон 2021, а частину з них і зовсім скасовано.

Бо... я не розумію хто з артистів, ризикне працювати на зал "шахматку". Бо концерт — це про спільну енергію, а не про пасідєть.

Бо... в запропонованих умовах ціна за 50% порожнього залу фінансово ляже на чиї плечі? Глядача чи артиста? Рентабельність ніхто не відміняв.

Бо... українська концертна індустрія, яка 5 років підіймалася з колін (і завдяки мовним квотам в тому числі) — за чотири місяці повного простою повернулася на висхідну позицію і чи є притомний вихід з існуючої кризи — невідомо.

Бо... міжсезонне пом'якшення з запропонованими обмеженнями — це як відірвати мертвому теляті хвіст.
Тому... Дякую! Дуже дякую!

Але продовжую тримати кулачки і чекати того дня, коли артист повернеться на сцену, а глядач — до аншлагової зали». 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне вечірнє