У Дубно закрили нелегальну АЗС, яка забруднювала навколишнє середовище

Складські та гаражні приміщення вказаної АЗС належать 36-річному місцевому жителю. Внаслідок обшуку було знайдено бочку дизельного палива та обладнання для АЗС. Наразі вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру.

Незаконну АЗС на вулиці Шевченка районного центру виявив дільничний офіцер Дубровицького відділення поліції.

Поліцейські на місці події встановили, що внаслідок незаконного функціонування автозаправної станції здійснюються викиди шкідливих речовин на ґрунтовий покрив, що призводить до очевидного забруднення та псування земель, де розміщено зазначену АЗС, а також створює загрозу для довкілля.

Відомості за цим фактом слідчі Дубровицького відділення поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 239 Кримінального кодексу України (забруднення або псування земель). У рамках досудового розслідування поліцейські встановили особу одного із клієнтів, який купував на цій автозаправці дизельне пальне.

На підставі ухвали суду працівники Дубровицького відділення поліції за процесуального керівництва прокуратури провели обшук у складських та гаражних приміщеннях вказаної АЗС, які належать 36-річному місцевому жителю. Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили бочку ємністю 3 м.куб. із вмістом дизельного палива, обладнання для АЗС, а саме: шланги, насоси, пістолет для заправки.

Досудове розслідування триває. За результати призначених експертиз та слідчих дій вирішуватиметься питання про повідомлення зловмиснику про підозру.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області