Через безвідповідальність влади 400 підприємців не знають як жити далі

24.07.2020 15:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

400 рівненських підприємців обурені пустими обіцянками міського голови. 22 липня підприємці, що торгували біля центрального ринку останні 20 років, на зустрічі почули від Володимира Хомка хороші новини. А саме, що вони зможуть продовжити працювати на своїх місцях до лютого 2021 року. Та вже наступного дня міський голова публічно заявив, що він таких рішень не приймає.

Також керівник міста розповів, що він незадоволений великою кількістю сміття навколо ринку. З цим підприємці погоджуються. Вони хочуть, щоб їхні робочі місця були в чистоті. Варто зазначити, що за свої місця кожен з підприємців сплачував близько 15 тисяч гривень щороку.

На засіданні міської комісії ТЕБ та НС розглядатимуть чи дозволити працювати підприємцям. Її очолює Володимир Хомко. Разом з тим він заявляє, що на рішення комісії не має жодного впливу. Тож підприємці опинилися в патовій ситуації. Центральний ринок працює, а ярмарку, який знаходить поруч, не дають дозволу на роботу. Один чиновник “взяв в заручники” дві тисячі людей.

За словами підприємці вони готові боротися за своє право працювати і у тому разі, якщо влада й надалі відмовчуватиметься, прийдуть торгувати під стіни міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews