У Острозькій обласній психіатричній лікарні кілька пацієнтів захворіли на коронавірус

28.07.2020 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Рівненській області пацієнтам з хронічними розладами психічного здоров’я медична допомога надається у трьох спеціалізованих комунальних закладах: Центр психічного здоров’я (м.Рівне), Острозька обласна психіатрична лікарня (м.Острог), Орлівська обласна психіатрична лікарня (с.Орлівка Сарненського району).

Про це інформує пресслужба Рівненської ОДА.

На Рівненщині наразі 10 таких пацієнтів мають захворювання на #COVID-19. Вони отримують медичну допомогу в Острозькій обласній психіатричній лікарні.

Перебіг захворювання у них легкий, без ускладнень. Крім того, підтверджено факти захворювання двох медичних працівників, які перебувають на самоізоляції і отримують лікування амбулаторно під контролем сімейних лікарів.

В лікарні проведено всі епідемічні заходи, визначено контингент контактних хворих, зроблено обстеження методом ІФА та ПЛР-діагностикою. Медичні працівники забезпечені необхідними ЗІЗ, дезінфікуючими засобами та медичними препаратами. На сьогодні загрози широкого поширення Covid-19 у психіатричній лікарні немає.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews