Чим особлива Рівненщина щодо поширення коронавірусної інфекції?

01.08.2020 22:28   Джерело: ОГО
Опубліковано : Рівненський Новинар

Рівненська область довгий час залишалася у центрі уваги через поширення COVID 19. Кореспондент ОГО дізнався, чи є якісь особливі причини, які цьому сприяли.

Як повідомляють у Рівненській ОДА, специфічних причин поширення коронавірусної інфекції на Рівненщині немає. Однак є низка особливостей у плані розповсюдження COVID-19 в області. В першу чергу, причина високих цифр на початку епідемії - це трудова міграція та повернення наших людей із-за кордону. Відповідно, через значні цифри на початку епідемії показники і наразі високі. Також з кожним етапом послаблення карантину в області фіксується підйом захворюваності. Тобто люди не дотримуються протиепідемічних правил, що сприяє поширенню коронавірусної інфекції. У густонаселених районах і великих містах, де є скупчення населення, інтенсивний рух, там, відповідно, більше інфікування. Вірус в Рівненській області веде себе точно так, як і в інших регіонах України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ОГО