«За заслуги перед містом»: у Рівному хочуть відзначити Івана Федіва

06.08.2020 19:12   Джерело: 7dniv.rv.ua
Опубліковано : Новини Рівненщини

Іван Федів - перший демократично обраний голова Рівного. Екс-посадовця хочуть відзначити «За заслуги перед містом».

Рішення про удостоєння першого демократично обраного міського голови Рівного Івана Федіва почесної відзнаки «За заслуги перед містом» І ступеня, ініціював заступник міського голови Сергій Васильчук. Пише https://7dniv.rv.ua

Цю ідею підтримали сьогодні на засіданні бюджетної комісії Рівнеради. У сесійній залі це питання можуть розглянути вже 13 серпня на черговій сесії Рівнеради.

«Життя приносить не лише приємні, а й прикрі звістки. Буквально сьогодні стало відомо, що підступна хвороба спіткала нашого колишнього колегу, азотівця, першого демократично обраного міського голову Рівного Івана Федіва, – розповів Сергій ВАСИЛЬЧУК. –Звісно, в таку скрутну хвилину рівняни, азотівці, представники міської влади та депутатського корпусу – усі, хто колись із ним працював, не залишаться осторонь. Висловлюємо йому свою підтримку, вболіваємо за нього. Переконані, що недугу він здолає».

Джерело: https://7dniv.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 7dniv.rv.ua