Обличчям журналу "РІВНЯНИ" став Віктор Шакирзян

09.08.2020 21:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Черговий випуск журналу "РІВНЯНИ" вчора, сьомого серпня урочисто перезентували у Дубенському замку. Інтригу, хто стане обличчям номеру видавці тримали до останнього.

Обличчям нового випуску став керівник та засновник ГО "Рівне Разом" Віктор ШАКИРЗЯН. За час діяльності громадської організації в Рівному вже реалізовано більше десятка благодійних і не тільки проєктів.

- Нещодавно Ольга Лірник запропонувала розповісти свою історію, з чого починалася моя справа. Я вдячний, що маю можливість поділитися важливою частиною свого життя у журналі “Рівняни”. Сподіваюсь, кожному буде цікаво прочитати та дізнатись про мене та нашу ГО “Рівне Разом” - команду ентузіастів, які, не покладаючи рук, роблять наше місто кращим, - розповідає Віктор ШАКИРЗЯН.

null

На перезентації журналу запросили всіх, хто долучився до виходу глянцю. Не обійшлось і тут без добрих справ. Родзинкою заходу став благодійний аукціон. Виручені кошти за продану картину активісти направлять на підготовку школярів із малозабезпечених сімей до нового навчального року. Варто зазначити, що виграв аукціон Віктор Шакирзян.

Після перезентації журналу "РІВНЯНИ" гостей частували стравами української кухні від Руслана Плясулі та команди проекту “Я-історія”.

null
Нагадаємо, що ГО "Рівне Разом" за останній місяць добилася відновлення роботи дитячих садочків в Рівному. Також пільговим категоріям населення у громадському транспорті відновлено законне право на безоплатний проїзд.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews