На Рівненщині житлові умови учасників бойових дій поліпшать на понад чотири мільйони гривень

12.08.2020 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Рівненській області 4,1 мільйони гривень виділять з обласного бюджету на поліпшення житлових умов для учасників бойових дій.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань соціальної політики і соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей. В ході засідання депутати розглянули низку проєктів рішень, які рекомендували винести на розгляд сесії. Зокрема, «Зміни до обласного бюджету Рівненської області на 2020 рік». 

Як зазначила директор департаменту фінансів Рівненської ОДА Лідія Біляк, до обласного бюджету надійшла субвенція з державного бюджету в сумі 4,1 млн. грн. на поліпшення житлових умов для учасників АТО та учасників бойових дій на території інших держав. 

Крім того, 758, 3 тис. грн. виділено на поліпшення житлових умов для сімей учасників бойових дій на території інших держав, для осіб з інвалідністю І-ІІ групи з числа учасників бойових дій на території інших держав, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, пов’язаних з перебуванням у цих державах.

За матеріалами Рівненської обласної ради

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews