«Рівне Разом» відкрили громадську приймальню

12.08.2020 12:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Відтепер звертатись і отримувати допомогу стало легше. Громадська організація "Рівне Разом" відкрила приймальню.

Раніше за допомогою до громадської організації рівняни могли звернутися у один із наметів у Рівному, або ж через сайт "Рівне Разом". Тепер для зручності у центрі міста працює громадська приймальня. Знайти її можна за адресою м. Рівне, вул. Соборна 13/3а.

Попри не тривалий час роботи, волонтери “Рівне Разом” вже опрацювали чималу кількість звернень. Усі звернення занесені до єдиної електронної бази. Звертаються у приймальню з заявами про найрізноманітніші проблеми в місті. Багато з них стосувалися карантинних обмежень, які частково почали знімати. Так, раніше "Рівне Разом" відстояла відкриття дитячих садочків у Рівному та відновлення пільгового проїзду в громадському транспорті.

Аби розв’язати важливі та об’ємні проблеми, голова ГО "Рівне Разом", Віктор Шакирзян особисто зустрічається із громадянами згідно графіку.

У громадській приймальні "Рівне Разом" можна отримати консультацію стосовно питань у сфері соціального захисту (пенсії, пільги, субсидії, допомога ветеранам АТО) чи отримати безоплатну юридичну допомогу. Прийом звернень та запис на прийом відбуваються у громадській приймальні за адресою - Соборна, 13 або за телефоном 068 729 55 56 . Волонтери готові до прийому звернень від рівнян з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 16:00 .

Волонтери "Рівне Разом" переконані, що лише гуртом можна зробити наше місто успішнішим.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews