У Гощанському районі в розпалі ремонт дроги в рамках програми «Велике будівництво» (ФОТО)

18.08.2020 12:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Ремонт майже 6 км дороги в Гощанському районі у розпалі. Відрізок Тучин–Садове–Пустомити–Вовкошів входить в президентську програму «Велике будівництво». Роботи розпочалися в цьому році і половину з них уже виконали.

На якому етапі роботи, днями оглянув голова ОДА Віталій Коваль під час робочої поїздки до району.

До ремонту тут була бруківка. А на сьогодні будівельники розширили дорогу, підсипали ґрунтові узбіччя, влаштували посадкові майданчики та тротуари, завершили роботи із відсипки шару щебеню.

«Жителі 5-ти сіл постійно зверталися до місцевої влади, щоб покращити транспортне сполучення. Дорога дуже потрібна для людей, тому що з’єднує ці населені пункти із Гощею та Рівним. Також цей автошлях важливий і для під’їзду спеціальної техніки – машин швидкої допомоги та аварійно-рятувальних служб. Розуміючи його важливість, ми включили автошлях у президентську програму. Це дозволило отримати фінансування на її ремонт», - зазначив голова ОДА Віталій Коваль.

Загальна вартість об’єкту понад 41 млн грн. Станом на серпень на ремонт уже спрямували 39 млн з дорожнього фонду. Закінчити роботи планують у вересні цього року.

Нагадаємо, в рамках Національної програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», цього року ми плануємо відремонтувати 73 км доріг області.

За матеріалами РОДА

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews