Рівненський бізнес запрошують взяти участь в економічному форумі «STEP2020.online»

20.08.2020 15:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У середу, 26 серпня, в Тернополі відбудеться наймасштабніша бізнес-подія цього літа – форум «Summer Ternopil Economic Platform». Зважаючи на обмеження та карантинні заходи, форум проведуть в онлайн режимі.

Організовують форум громадські організації «Хвилі змін» та «Альянс рекламістів Тернопільщини» спільно із рекламним агентством ТОВ «Українська фабрика реклами» (м.Тернопіль) та консалтинговою компанією «Едвайс Груп» (м. Львів)

 

Організатори зазначають, що подія є аполітичним некомерційним проєктом, спрямованим на розвиток бізнес-середовища України.

До участі у форумі запрошують представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, провідних банківських установ та інституцій; успішних підприємців, які зацікавлені в економічному розвитку України.

Подія також буде цікавою для представників міжнародних економічних організацій та установ, зарубіжних фінансових та інвестиційних компаній, що зацікавлені у реалізації бізнес-проектів на території нашого краю.

Під час «Summer Ternopil Economic Platform» планується обговорення питань мікро- та макроекономіки, монетарної політики та економічної ситуації в Україні та в світі в умовах, спричинених пандемією COVID-19. Передбачено, що учасники розглянуть експертні дослідження та висвітлення перспектив реформування економіки краю, а також можливості ведення підприємницької діяльності в Україні за стандартами Європейського Союзу та світовими стандартами у період після коронавірусу.

Окрім цього, мета форуму — вивчення прикладів успішних проєктів, що реалізовані на Тернопільщині як міжнародними, так і місцевими компаніями — лідерами відповідних ринків.

Зареєструватися на подію можна тут https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdAQcdWJMSYwQR1zvQiH8-IDD22NtsO9NnKXLQLL1igoYDAOg/viewform

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews