Капелан з Рівного везе допомогу військовим на Схід

21.08.2020 18:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Із Рівного на Схід волонтери громадської організації “Рівне Разом” відправили важливий вантаж військовим - будівельні інструменти та матеріали, які потрібні для спорудження укріплень та бліндажів військовим 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького.

Волонтерську допомогу на передову доставить капелан Дмитро Гадінка. Саме він звернувся за допомогою до волонтерів ГО "Рівне Разом". Його здивувала оперативність, з якою активісти відповіли на заклик про допомогу. Відмітимо, що отець Дмитро навіть попросив забрендувати власне авто логотипом ГО "Рівне Разом".

null

“Рідко стикався за роки служби з такою налагодженою і ефективною діяльністю. Часто на те, аби налагодити співпрацю з волонтерами, йде досить багато часу. Тут же все відбулося миттєво. Ми написали звернення, уже наступного дня ми з представниками “Рівне Разом” уточнювали список необхідного. Я дуже радий, що вже завтра зможу доправити побратимам з тридцятки все необхідне”, - розповідає отець Дмитро.

Варто зазначити, що капелан Дмитро Гадінка після повернення має плани більш активно співпрацювати із ГО "Рівне Разом".

Нагадаємо, що в обласному центрі активісти “Рівне Разом” реконструюють Будинок Ветеранів. Він буде своєрідним хабом, де ветерани АТО зможуть спілкуватися та отримуватимуть психологічну допомогу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews