У Рівному піднімуть в небо прапор-рекордсмен

23.08.2020 15:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Завтра, 24 серпня, Рівне разом з усією Україною відзначатиме День Незалежності. У нашому місті зроблять це незвично.

У небо над Рівним піднімуть прапор розміром 216 квадратних метрів. Цікаво те, що це зроблять спеціальним дроном компанії "Dronarium Україна”.

Наразі заплановано п'ять локацій для підняття прапору.

О 13.00 національний стяг можна буде побачити на парком ЖК "На щасливому". Далі о 15.00 він з'явиться над Пагорбом Слави. Наступною локацією демонстрації величечезного прапора о 16.30 стане автостанція "Чайка". О 18.00 державний символ України можна буде побачити у парку "Хімік". Завершуватиметься демонстрація у центрі Рівного на Майдані Незалежності о 19.30.

Ініціаторами акції стала громадська організація "Рівне разом" на чолі з Віктором Шакирзяном.

“24 серпня ми піднімаємо у небо найбільший прапор України – символ нашої Незалежності, символ боротьби українського народу за свої права. Символічно, що найбільший стяг України в День Незалежності ми піднімаємо саме у Рівному”, - прокоментував Віктор Шакирзян.

Розмір прапору, який підніматимуть у Рівному складає 12 на 18 метрів. Раніше він встановив світовий рекорд. Український прапор став першим стягом такого розміру, який підняли у небо за допомогою дрона. Організатори акції відмічають, що таке технічне рішення є альтернативою та стане цікавою подією для містян.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews