Прапор-рекордсмен підняли у Рівному на День незалежності

24.08.2020 18:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Сьогодні рівнянам впродовж дня презентували справжнє патріотичне шоу. У рамках святкування Дня Незалежності в небо над Рівним підняли велетенський прапор України. Це зробили за допомогою спеціального дрона від компанії “Dronarium Україна”.

Прапор площею 216 кв.м. розміром 12 на 16 метрів підняли на п'яти локаціях у Рівному. Спостерігати видовище рівняни могли у парку “На Щасливому”, на Пагорбі Слави, поруч з автостанцією “Чайка”, у парку “Хімік” та ввечері на майдані Незалежності.

Ідея та втілення акції в життя стало можливим завдяки ініціативі громадської організації "Рівне Разом" та її голови Віктора Шакирзяна.

- Шановні рівняни! Сьогодні ми піднімаємо у небо над Рівним найбільший прапор України – символ нашої незалежності, нашої боротьби. Незалежність – це те, що об’єднує нас. Це те, що ми захищаємо і передаємо нашим дітям. З Днем Незалежності! Рівне разом!, – зазначив Віктор Шакирзян.

Варто зазначити, що саме прапор, який піднімали у Рівному є світовим рекордсменом. Він є найбільшим стягом у всій планеті, який майорів у небі за допомогою дрона, без флагштока.

Таку акцію громадська організація "Рівне Разом" присвятили українським захисникам та воїнам, які боронять Україну від загарбників із прапором та зброєю в руках.

null

 

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews