До Дня Незалежності України відома піаністка Юлія Божик записала Гімн України (ВІДЕО)

24.08.2020 19:52   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Юлія Божик зіграла інструментальну версію Гімну, щоб таким чином долучитися до святкування Незалежності України. 

«Мрію, щоб Гімн України в цей день прозвучав у кожній домівці, де є українці, незалежно від того де вона знаходиться. Щоб прослухавши Гімн, українці з цілого світу духовно обєднались» - поділилася музикантка.

Піаністка Юлія Божик виконала Гімн України на Меморіалі Небесної Сотні.

Місце виконання обрала не випадково. Меморіал Небесної Сотні – це місце памяті Героїв України, які поклали своє життя за Україну. Вони стали національним символом України та прикладом незламності духу українського народу.

Аранжування музики Михайла Вербицького зробив композитор і піаніст Михайло Олійник.

Юлія Божик – піанстка, лауреат міжнародних конкурсів, дружина і арт-директор відомого скрипаля-віртуоза Олександра Божика. Закінчила ЛНМА ім. М. Лисенка у клас проф. Оксани Рапіти.

Активно концертує з Олександром Божиком в Україні та за кордоном. Створили разом із ним проект «Божик Дуо» (Bozhyk Duo) і виконують кавери на відомі хіти та авторські твори Олександра. Щотижня викладають нове відео у мережу і збирають мільйонні перегляди.

Підписатись на канал музикантів у Youtubewww.youtube.com/Oleksandr Bozhyk


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews