ГО «Рівне Разом» привітала містян із Днем міста (Відео)

31.08.2020 21:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

«Рівне Разом» влаштували святкові атракції на День міста. Повітряні кульки, весела музика, цікаві розваги – усе це приготувала громадська організація «Рівне Разом» на день народження нашого Рівного. Головною родзинкою дійства – стала нагода записати Селфі-відео-360 в режимі Slow Motion. Спеціально для цього на центральному майдані міста встановили відеоспінер. Він знімав рівнян і миттєво відправляв ролик через месенджер. Щоб отримати неймовірні кадри і відчути себе суперзіркою, досить було стати на платформу і посміхнутися. Решту робив атракціон.

Рівняни охоче фільмували цю мить, бо ж день народження рідного міста лише раз на рік. Словом, було весело як дорослим, так і малим. Позитивні емоції та дитячий сміх – найкраща винагорода для організаторів.

null

– Сьогодні день народження Рівного, тому святкують усі містяни. Приємно бачити не лише молодь, а й цілі родини, які зібралися на центральній площі, аби розділити свято. Хочу від щирого серця побажати нашому місту та усім рівнянам щастя, успіху та процвітання. Усі разом, громадою, ми зможемо забезпечити комфорт, безпеку та добробут! Ми зробимо Рівне кращим! Зі святом, з Днем народження нашого міста! Разом ми творимо його обличчя, – привітав усіх рівнян Віктор Шакиризян, керівник громадської організації “Рівне Разом”.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews