Волонтери БО «Серце дітям України» ремонтують дитяче паліативне відділення на Рівненщині

01.09.2020 20:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівненській області завдяки ініціативі волонтерів та благодійників Рівненської обласної членської благодійної організації «Серце дітям України», небайдужих людей та соціально відповідального бізнесу здійснюється  ремонт у дитячому паліативному відділенні Дядьковицької районної лікарні.

«Ремонт йде дуже швидкими темпами і ми вже скоро будемо готові до наступного етапу роботи – укладання плитки. Ця частина роботи є затратною фінансово, адже якісна плитка коштує дорого, а на все відділення її потрібно багато. На щастя, на наше прохання допомогти з ремонтом відгукнувся магазин керамічної плитки Mirad. А ми нагадуємо, що ремонт дитячого паліативного відділення триває і потребує вашої допомоги!», – повідомляють члени благодійної організації.

Наразі шукають благодійників, які зможуть допомогти фінансово. Більше інформації та реквізити для здійснення пожертв можна знайти на сторінці БО “Серце дітям України”.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews