Перевантаженого транспорту на Рівненщині не буде, - Віталій Коваль

04.09.2020 08:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

На Рівненщині перевірили понад 20 тисяч вантажівок.

Область в лідерах серед інших регіонів України за кількістю перевірених вантажівок – цьогоріч їх вже понад 20 тисяч. На 5-му місці ми і за кількістю сплачених коштів від штрафів в бюджет. Дякую за ефективну роботу працівникам Укртрнасбезпеки, Служби безпеки, Нацполіції.

«Продовжуємо посилювати роботу в цьому напрямку. З 1 вересня ваговий комплекс в Опарипсах на кордоні з Львівщиною працює у цілодобовому режимі роботи. Декілька тижнів 24/7 працює і зважувальний комплекс у Любомирці.

Також до кінця року на кордоні з Хмельницькою областю буде встановлений ваговий комплекс нового покоління – WiM. Він зважуватиме вантажівки в русі. Наразі триває тендерна процедура.

Таким чином зі всіх сторін області ми забезпечимо безпеку доріг. Вкотре наголошую, захист новозбудованих і відремонтованих доріг – це не лише питання правоохоронних органів та влади. Це і відповідальність підприємців, які дозволяють перевантажувати транспорт. Давайте будемо свідомими!», - каже Віталій Коваль.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews