Голові ГО «Рівне Разом» Віктору Шакирзяну вручили відзнаку від українських воїнів

05.09.2020 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян отримав почесну відзнаку від військового командування ОК «Захід» за активну волонтерську підтримку української армії. Прикметно, що нагороду Вікторові Шакирзяну вручив досвідчений бойовий офіцер, полковник Володимир Горбатюк.

Віктор Шакирзян почав допомагати військовим у 2014 році, з початку війни на Донбасі. За цей час за сприяння Віктора Володимировича вдалося реалізувати чимало важливих ініціатив. Серед іншого, за підтримки Віктора Шакирзяна відремонтували декілька десятків одиниць військової техніки та організували багато доброчинних акцій зі збору та доставки необхідної амуніції та матеріалів для захисників на передовій. Подібні заходи ГО «Рівне Разом» організовує і тепер. Так, найближчим часом команда активістів планує провести акції, приурочені вшануванню загиблих військових.

«Наші сміливі і мужні захисники щодня ризикують на фронті життям і здоров’ям заради України. Задля цілісності Батьківщини вони йдуть на подвиги і не бояться небезпек. Тому кожен з нас в міру своїх сил має допомагати і підтримувати армію. Ми завжди допомагали, якщо Збройні сили України цього потребували. І в подальшому ми будемо допомагати нашим військовим, які знаходяться на передовій та волонтерам», — відмітив голова ГО «Рівне Разом» Віктор Шакирзян. За словами підполковника Андрія Рисюка, котрий координує та узгоджує співпрацю волонтерів із армійцями, за сприяння ГО «Рівне Разом» вдалося втілити чимало корисних проектів.

«Протягом останнього місця ми реалізували багато напрацювань: відремонтували автомобілі, відновили місце розташування особового складу у наметовому містечку на полігоні, завезли декілька тон будівельних матеріалів, привели до ладу покриття у двох військових частинах. На завершальному етапі і ремонт будинку ветеранів Рівного, — зазначив Андрій Рисюк. — Чимало задумів ми б не могли втілити у життя, якби не особиста участь і підтримка Віктора Шакирзяна. Тому, коли розпочалося обговорення нагородження найбільш активних волонтерів, ми одразу підготували представлення на нагородження на голову громадської організації «Рівне Разом».

Після вручення відзнаки та завершення урочистої церемонії присутні провели робочу нараду. На ній представники ГО «Рівне Разом» та військові обміркували актуальні питання щодо подальшого співробітництва.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews