Радивилівська міська рада налагоджує стратегічне партнерство

07.09.2020 13:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У рамках реалізації проекту «Імпакт-інвестування в розвиток громади», Радивилівською міською радою та ТОВ «Світ громад» було підписано Меморандум про співпрацю.

Мета такого діалогу – розробити та масштабувати програму розвитку сімейного підприємництва у сфері агровиробництва та туризму.  У тексті документу, підписаного Радивилівським міським головою М. Карапетяном та менеджеркою проєкту «Світ громад» Ю. Юшкевич йдеться про напрацювання спільних кроків, які в найближчому часі дозволять залучати інвестиції у пріоритетні галузі місцевої економіки та зайнятості населення.

Радивилівська міська рада, зокрема, ініціюватиме  розробку місцевої програми розвитку сімейного підприємництва та сприятиме подальшому її розгляду, прийняттю та реалізації. Це дасть змогу покращити бізнес-клімат та промоції громади.

У свою чергу, ТОВ «Світ громад» гарантує можливості залучення громади-партнера до освітніх майстерень, де, щонайменше 4 представників територіальної громади, зможуть пройти відповідне навчання, здійснюватиме представництво Радивилівської ОТГ на інтернет-платформі для презентації місцевих інвестиційних, туристичних та виробничих можливостей, просуває локальний бізнес та інвестиційні можливості в середовища потенційних інвесторів та замовників.

Бізнес-тур проєкту «Імпакт-інвестиції у розвиток громад» реалізується ТОВ «Світ громад» на замовлення ТОВ «Укрмілкінвест». В форматі практичної реалізації Меморандуму Радивилівська ОТГ уже отримала методологічну та інформаційну підтримку, завдяки чому можна отримати дієві пропозиції на тему «Як відкрити сімейну молочну ферму».

За матеріалами Радивилівської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews