З наступного тижня у Рівному стане світліше

10.09.2020 16:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, який за дорученням Президента України Володимира Зеленського балотуватиметься на посаду міського голови Рівного, взявся за освітлення знакових для міста об’єктів.

Нагадаємо, про проект «Подаруй світло» Віталій Коваль заявив у відвертому відеозверненні на фоні світлових стовпів. Нинішній очільник області підкреслив, що Рівне – дуже темне місто, яке потребує сучасного освітлення, в тому числі і підсвітки відомих у Рівному споруд. Відтак, «Подаруй світло» стане одним із важливих пунктів у його виборчій програмі.

З понеділка розпочався монтаж світлового обладнання на будівлі драматичного театру в центрі Рівного. Театр стане першим із ряду об’єктів, фасади яких будуть підсвічені. Надає обладнання та проводить роботи фірма SpectrStore. Вона займається підсвіткою і має багато успішно реалізованих проектів. Серед яких – освітлення Львівського оперного театру. Долучилася до реалізації проекту і група компаній РЕНОМЕ. 

"Кожен міський голова, кожен голова ОТГ має пам’ятати, що він відповідальний за громаду. Коштів достатньо, - зазначив Віталій Коваль, - потрібно турбуватися за дві речі: як збільшити кошти громади. І як правильно, пріоритетно ними розпорядитися", – сказав Віталій Коваль під час церемонії представлення кандидатів на пост міського голови Президентом України.

Як заявляє Віталій Коваль, на посаді міського голови Рівного він планує провести реальні реформи в галузі соціального захисту населення, прозорості економіки, детінізації бізнесу, освітлення процесів прозорого залучення та розподілення інвестицій. Рівне має стати містом з розвиненою інфраструктурою та перетворитися на центр Північно-Західного регіону.

Нагадаємо, Віталій Коваль був призначений на пост Голови Рівненської ОДА у вересні 2019 року. Ковалю вдалося наповнити обласний бюджет в умовах епідемії коронавірусу, суттєво покращити стан автошляхів, зберегти від банкрутства численні підприємства малого бізнесу.

За сім місяців доходи обласного бюджету зросли на 38 млн. грн. або на 8,5 відсотка у порівнянні з відповідним періодом минулого року.

Стабільно працює будівельний комплекс. Зокрема, дорожніми будівельними організаціями за січень - червень виконано робіт на 13,3 відсотка більше ніж за відповідний період минулого року.

Більше п’ятнадцяти тисяч роботодавців області отримали державну допомогу по частковому безробіттю на суму майже 100 млн.грн. Завдяки цьому збережені робочі місця.

Крім того, надається допомога на дітей фізичним особам – підприємцям. 32,2 млн. грн спрямували на майже 4000  дітей.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews