Ще одну муніципальну маршрутку запустили у Вараші

11.09.2020 12:11   Джерело: rivnepost.rv.ua/
Опубліковано : Новини Рівненщини

Мікроавбус «Еталон» їздитиме в місті по маршруту № 9. Він нібито призначений і для перевезень пасажирів з інвалідністю, хоча на фото показано, що для того, щоб зайти у транспорт, потрібно піднятися на сходинки.

null
 

Пише https://rivnepost.rv.ua/

«Комунальне підприємство «Благоустрій» Вараської міської ради розпочинає перевезення пасажирів по маршруту №9. Новий сучасний автобус «Еталон», який придбали в березні 2020 року за кошти міського бюджету, курсуватиме за новим маршрутом №9 «Благоустрій – Журавлина – вул. Набережна – Благоустрій» з 11 вересня 2020 року. Автобус має комфортний пасажирський салон та передбачає перевезення пасажирів з обмеженими можливостями. Безкоштовно користуватися цим муніципальним автобусом також зможуть усі пільговики громади», - інформує міський голова Вараша Сергій Анощенко.

Новий маршрут передбачає такі зупинки: «Благоустрій» – «Лабораторія» – «Лікарня» – «Автостанція» – «Грибки» (мкр-н Перемоги)» – «мкр- н Перемоги, 16» – «Собор-мкр-н Перемоги, 14» - «Журавлина» – «Дачі» – «вул. Підгірна» – «мкр-н Ювілейний, 4» - «Липки» – «ДЮСШ» – «ЗОШ №4 - Міст» – «вул. Набережна» – «вул. Паркова» – «ДНЗ №7»- «Благоустрій».

В місті курсує вже 4 муніципальні автобуси. 

Джерело: https://rivnepost.rv.ua/


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rivnepost.rv.ua/