У Дубровиці ледь не згоріла квартира

11.09.2020 14:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Пожежа сталася сьогодні зранку. У результаті пожежі знищено електролічильник, електромережу та пошкоджено меблі. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються. 

11 вересня о 09:33 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі за адресою м. Дубровиця, вул. Артеменка.

На місце виклику було направлено черговий караул 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Дубровиця. Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що горить двох кімнатна квартира на третьому поверсі дев’ятиповерхового будинку. На гасіння пожежі бійці ДСНС подали вогнегасячі речовини, паралельно з гасінням було евакуйовано 15 мешканців будинку.

О 09:45 пожежу локалізовано, а о 10:10 повністю ліквідовано. В результаті пожежі вогнем знищено електролічильник, електромережу, пошкоджено меблі, холодильник. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

До гасіння було залучено дві одиниці пожежної техніки та сім вогнеборців.

null
null

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews