На Рівненщині розгортають додаткову лікарню для хворих на Covid-19

12.09.2020 08:05   Джерело: Рівненські новини
Опубліковано : Рівненський Новинар

Хворих на коронавірусну інфекцію на Рівненщині прийматимуть 8 закладів медздоров’я. Про це під час онлайн брифінгу повідомив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

«Ще один заклад увійшов до переліку лікувально-профілактичних закладів для допомоги хворим на коронавірусну інфекцію першої хвилі. Це Гощанська ЦРЛ. У лікарні облаштовано 60 ліжок: 6 – реанімаційного, 10 – інфекційного відділень та 44 – перепрофільованих», – зазначив Сергій Подолін.

Таким чином, на сьогодні надають медичну допомогу пацієнтам із Covid-19 вісім лікарень: Дубенська та Рівненська міські, пологовий будинок в Дубно, Здолбунівська, Сарненська, Костопільська, Рокитнівська та Гощанська ЦРЛ.

«Включення лікарень у Здолбунові та Гощі до переліку дасть змогу зняти навантаження з Рівненської міської лікарні. Будемо далі дивитися на динаміку і, у разі потреби, будемо підключати інші. Маємо в резерві ще 9 лікарень, готових прийняти хворих на COVID-19», – розповів перший заступник голови ОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівненські новини