Сім дипломів і три медалі привезла із всеукраїнських змагань команда рівненських кінологів (ФОТО)

15.09.2020 07:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Скарбничка нагород кінологічного центру поліції області поповнилася новими відзнаками. За результатами чемпіонату Нацполіції України з багатоборства кінологів, що тривав цього тижні у Житомирі, серед 25 команд рівненська — посіла почесне третє місце.

Рівненщину представляв молодший інспектор-кінолог сержант поліції  Сергій Кучер  разом із  службовою вівчаркою Нагайною. Вони вибороли першість і здобули «золото», набравши максимальну кількість балів, під вас виконання вправ із захисту від умовного противника та за успішне подолання  смуги перешкод.

Нагайні всього лиш два роки. Сергій Кучер каже, що собака із самого початку зарекомендувала себе здібною ученицею, хоча за характером — холерик. Це вже її не перша участь у змаганнях. Свою першу перемогу вівчарка здобула, коли ще їй не виповнилося й року. 

«Конкуренти на змаганнях були досить таки потужні, — розповідає кінолог. — Адже чимало учасників змагань мали чималий досвід як практичний, на службі, так і в подібних чемпіонатах. Однак я задоволений, що ми гідно представили поліцію області та наш кінологічний центр зокрема».

Як додав начальник кінологічного центру ГУНП в Рівненській області Вадим Гурін, за усіма нагородами — щоденні навчання і тренування, кропітка праця кінологів. Утім, аби досягнути результатів зі своїми вихованцями на службі, необхідно, передусім — любити те, чим займаєшся, мати терпіння, розуміння у спілкуванні із чотирилапими вихованцями. 

Вітаємо наших кінологів із заслуженими відзнаками та бажаємо подальших здобутків на  службі в поліції.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews