На Рівненщині продали дозволи на легальний видобуток бурштину

16.09.2020 22:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Сьогодні відбулися чергові аукціони на отримання спеціальних дозволів на користування надрами. Цього разу на сайті «Прозоро» виставили три ділянки: дві – в Дубровицькому районі і одну – в Сарнах.

«Результат – перебільшив усі наші сподівання. Початкова ціна трьох ділянок була 1 млн 400 тис. грн. А під час аукціонів зросла в 23,5 разів і склала 33 млн грн. Загалом участь в онлайн торгах взяли 12 фірм. Це чергові успіхи з детінізації нелегального бізнесу. Прозорі умови по «бурштинових» ділянках – приклад того, як потрібно працювати й в інших сферах. Наприклад, піскові та кам’яні кар’єри. Такі перемоги і будуть притягувати на Рівненщину інвесторів. Продовжуємо створювати на Рівненщині територію рівних можливостей!», - зазначив голова ОДА Віталій Коваль.

Переможці отримали спеціальні дозволи на 5 років. Вони надають право проводити геологічне вивчення та п одальше видобування бурштину на вказаних ділянках.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews