Встановили особу водія, який здійснив смертельну ДТП на Рівненщині

22.09.2020 15:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Поліцейські встановили водія, який допустив наїзд на пішохода у Березнівському районі на Рівненщині.

Близько опівночі 20 вересня 31-річний кермувальник автомобіля «Mercedes-Benz 312», на вулиці Перемоги у селі Білка на проїзній частині допустив наїзд на 32-річного місцевого жителя та зник із місця пригоди.

Поліцейські оперативно розпочали пошуки транспортного засобу. За отриманою слідовою інформацією та в результаті проведених слідчих дій було встановлено, що наїзд на пішохода допустив 31-річний житель села Моквин.

Потерпілий — 32-річний житель села Білка — від отриманих травм помер під час транспортування до лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Кермувальника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За результатами медичного огляду на стан сп’яніння 31-річний водій мікроавтобуса був тверезий. Біологічні зразки, необхідні для визначення стану сп’яніння, відібрані у рамках кримінального провадження.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews