Рівненська АЕС спростовує інформацію стосовно нештатної ситуації

24.09.2020 07:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У зв’язку із поширенням в Інтернеті дезінформації стосовно нештатної ситуації на Рівненській АЕС та евакуації мешканців міста-супутника, повідомляємо, що станом на 12:30 енергоблоки № 1, 2, 3 РАЕС працюють в штатному режимі та енергоблок №4 з 6 вересня перебуває у середньому планово-попереджувальному ремонті.

Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було.

Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах чинних норм.

Відбулося несанкціоноване втручання у роботу офіційних сайтів Вараської міської ради та Нацполіції України, звідки й поширилася фейкова новина. Тож просимо населення не розповсюджувати неправдиву інформацію та довіряти перевіреним джерелам! Уся достовірна інформація щодо роботи енергоблоків Рівненської АЕС публікується на наших офіційних ресурсах – сторінках у соцмережах та сайті, де також в онлайн режимі доступні усі радіаційні показники.

Джерело: офіційний веб-сайт РАЕС:

https://www.rnpp.rv.ua/uvaga!-vazhliva-informacziya.html?fbclid=IwAR01aPJx_uf6jU1K0hd-QuPEIlHvfsFpzj3FyUwRoLZgLHRvULsyqiTSfK4

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews