У Рівному постане погруддя легендарного мера Віктора Чайки

24.09.2020 22:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

«Рівне Разом» вшанують пам'ять колишнього міського голови Рівного Віктора Чайки. Погруддя легендарного мера встановлять у сквері його імені.

Про мера, який майже 18 років докладав усіх можливих зусиль задля розвитку міста та добробуту рівнян, тепло відгукуються мешканці обласного центру. Віктор Чайка за час своєї діяльності здобув репутацію найбільш самовідданого, працьовитого міського голови в історії Рівного.

З ініціативою встановлення бюсту Вікторові Чайці на партійній конференції “Рівне Разом” виступив заступник колишнього міського голови Олександр Кравчук. Він попросив увіковічнити пам'ять Віктора Чайки у сквері його імені, адже саме з цієї території колишній мер започаткував озеленення Рівного.

«Варто вшанувати пам'ять про Віктора Чайку, його добрі напрацювання на благо міста. Важливо також нагадати мешканцям про той сильний вольовий дух керівника, яким вирізнявся Віктор Чайка», — відзначив Олександр Кравчук. Віктор Шакирзян підтримав пропозицію щодо встановлення погруддя колишньому очільнику Рівного, адже поважає його самовідданість, цінує працю Віктора Чайки задля процвітання Рівного, ті вагомі здобутки, що покращили життя містян. «Ми маємо бути вдячними Вікторові Чайці за те, що він доклав багато сил до розвитку Рівного, започаткував цю роботу. Ми, рівняни, пам'ятаємо його як людину, яка розбудовувала наше місто, як мера, під час каденцій якого наше місто розвивалося, оновлювалося, — наголосив Віктор Шакирзян. — Ми вже замовили погруддя Віктора Чайки, бюст виготовляють. Тож, найближчим часом встановимо його у сквері. Також ми продовжимо справу Віктора Чайки — працюватимемо на благо рідного міста, щоб зробити місто красивим, безпечним, комфортним». Олександр Кравчук переконаний, що Віктор Шакирзян на посаді мера Рівного достойно продовжить починання Віктора Чайки.

«Було б чудово, якби новий голова продовжив традиції Віктора Чайки. Тоді б мрії рівнян, особливо очікування представників старшого покоління втілилися б в реальність. Сьогодні найдостойнішим зі всіх кандидатів на посаду міського голови Рівного є саме Віктор Шакирзян. Він має чималий досвід у будівництві доріг і будинків, не з чужих слів знає що таке мережі, сфера благоустрою. Віктор Шакирзян — справжній господарник, саме така людина повинна керувати нашим містом, перейматися проблемами Рівного. Я від імені людей свого покоління надіюся, що з приходом Віктора Шакирзяна у нашому місті ситуація стане в рази кращою», — заявив Олександр Кравчук.

До слова, «Рівне Разом» і надалі втілюватиме корисні ініціативи у багатьох сферах життя Рівного. «Рівне Разом» підтримуватиме медичні заклади, дитячий спорт, ветеранські організації, мистецькі та соціальні проекти. Представники «Рівне Разом» сприятимуть активній розбудові обласного центру.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews