Зривали замки і обкрадали спортзали: «серійних» крадіїв затримано

27.09.2020 14:02   Джерело: Рівне вечірнє
Опубліковано : Рівненський Новинар

Один з них - з Черкаської області, інший – з Одеської. Поліцейські встановили, що чоловіки можуть бути причетними до аналогічних крадіжок з фітнес-центрів та спортзалів у Рівному, Івано-Франківську, Львові, Києві, Вінниці, Мукачевому тощо.

Нині обом зловмисникам оголошена підозра за ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). З ними продовжують працювати поліцейські інших областей.

 

Сектор комунікації поліції Волинської області повідомив подробиці справи. У Луцьку повідомлення про дві крадіжки надійшли на початку вересня з одного з тренажерних залів, що на вулиці Рівненській. Хтось  пошкодив навісні замки комірок у роздягальні зали та викрав гроші. В одного заявника викрали 18 тисяч гривень, в іншого – понад 14 тисяч гривень.

Працівники карного розшуку оперативно встановили відео з усіх наявних камер та маршрут руху підозрюваних, оскільки їх, як з’ясували, було двоє. 

 

Тож поліцейські одразу орієнтували колег з сусідніх областей, аби виявити зловмисників. Тоді й  встановили, що чоловіки можуть бути причетними до аналогічних крадіжок з фітнес-центрів та спортзалів у Рівному, Івано-Франківську, Львові, Києві, Вінниці, Мукачевому тощо. Днями обох підозрюваних затримали: один з них з Черкаської області, інший – з Одеської. Триває досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне вечірнє