Опоненти «Рівне Разом» організували проплачений мітинг під ТВК (ВІДЕО)

29.09.2020 00:34   Джерело: charivne.info/
Опубліковано : Новини Рівненщини

Кандидат до Рівнеради від партії “Рівне Разом” Павло Дмитришин розповсюдив у мережі Фейсбук відео, на якому чітко видно, що акцію біля Рівненського ТВК сьогодні зранку організувало декілька осіб.

Пише http://charivne.info/ 

На відео видно, як організатори роздають та збирають нібито намальовані власноруч учасниками мітингу плакати. Окрім цього, ймовірно, учасники акції після її завершення очікували на оплату. 

«Кадри з проплаченого мітингу, який організували представники провладних партій, аби завадити реєстрації кандидатів від «Рівне Разом», - ось так підписав відео Павло Дмитришин.

На запитання від  представників партії “Рівне Разом” більшість мітингувальників відмовлялись пояснювати причини своєї присутності.

Відтак, представники партії “Рівне Разом” вважають, що проплачений мітинг організували їхні політичні опоненти, які намагаються завадити реєстрації партії та її участі у місцевих виборах.

Голова політичної партії  “Рівне Разом” Віктор ШАКИРЗЯН наголошує, що таким чином відбувається тиск на членів ТВК:

«Чиновники, правоохоронці  та представники провладних партій повинні зупинити свій тиск на членів ТВК та жодним чином не перешкоджати роботі комісії». 

Павло Дмитришин говорить, що чиновники, які зараз при владі дуже бояться її втратити і шукають будь-який спосіб зняти з виборів партію, яка є лідером електоральних симпатій рівнян. Тиск, підкуп, платні мітинги це інструменти старих продажних партій, а Рівне - потребує змін і нових політиків.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: charivne.info/