На Рівненщині підозрюють іноземця в умисному пораненні жителя Гощанщини 

29.09.2020 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 34-річний житель міста Київ, громадянин іншої держави, який учора, 27 вересня, наніс умисне тяжке тілесне ушкодження мешканцю Гощанського району. 

Повідомлення про те, що поблизу магазину на вулиці Соборній в районі пивзаводу особи іншої національності неадекватно себе поводять, вчиняють бійку та мають при собі ніж, до поліції надійшло близько першої ночі. На місце події одразу виїхали поліцейські роти тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції, які виявили чоловіка із ножовим пораненням і оперативно затримали двох іноземців, застосувавши до них спецзасіб — кайданки.

Для документування злочину на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Поліцейські попередньо з’ясували, що між іноземцями та компанією молодих чоловіків напідпитку виник конфлікт, шарпанина та бійка. Житель Гощанського району, який приїхав у Рівне в гості, став очевидцем події та на прохання припинити протиправні дії отримав удар ножем у груди. 54-річного потерпілого госпіталізували до лікарні із колото-різаною раною грудної клітки.

У результаті проведених невідкладних слідчих дій працівники поліції встановили, що до завданого умисного тяжкого тілесного ушкодження причетний 34-річний житель столиці. Слідчі Рівненського відділу поліції затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та у рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 121 КК України повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. 

Обоє іноземців приїхали на автомобілі «Audi» зі столиці у Рівне до своїх знайомих. Поліцейські виявили та вилучили у салоні розкладний ніж. Слідчі підготували клопотання до суду про накладення на транспортний засіб арешту. На території України вони перебувають на законних підставах.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews