На активістів «Рівне Разом» напали молодики в балаклавах

29.09.2020 13:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Представників політичної партії «Рівне Разом» побили невідомі зловмисники. Сьогодні вночі, 29 вересня, група чоловіків, накинулася на учасників безстрокового протесту під стінами Рівненської державної адміністрації. Подія трапилася о першій ночі.

Молодики в балаклавах зруйнували палатку і щодо активістів партії застосували фізичну силу, проте людям вдалось уникнути тяжких тілесних ушкоджень.

За словами керівника політичної партії «Рівне Разом», напад на протестувальників організували представники чинної влади. У такий спосіб політичні опоненти намагаються завадити реєстрації кандидатів від «Рівне Разом» на місцевих виборах.

«Сьогодні вночі на представників «Рівне Разом» здійснили напад невідомі особи. Це справа рук наших конкурентів, які не хочуть втрачати влади. Їхня боротьба за неї перейшла всі допустимі межі. Прикметно, що злочин трапився після того, як партія «Рівне Разом» попросила поліцейських, чиновників і членів пропрезидентської партії не перешкоджати у реалізації виборчого права та не перешкоджати політичним процесам», — наголосив Віктор Шакирзян.

Попри протизаконні дії опонентів, у партії «Рівне Разом» повідомили, що будуть і надалі протистояти вседозволеності представників влади та відстоюватимуть можливість вільного волевиявлення для рівнян.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews