Список «Рівне Разом» зареєстровано Рівненською ТВК

Заява «Рівне Разом»: Про реєстрацію кандидатів на місцевих виборах 2020.

29.09.2020 17:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Список кандидатів від “Рівне Разом” зареєстровано до участі у виборах. Незважаючи на тиск політичних опонентів, ТВК прийняла єдино можливе законне рішення - дала право рівнянам самим обирати, тих кого вони вважають гідними представляти інтереси громади у міськраді.

Під час оголошеної нами безстрокової акції протесту тисячі рівнян прийшли та підтримали своїми підписами вимогу “Рівне Разом” про проведення чесних і вільних виборів у Рівному.

Віримо що тепер, коли бюрократичні перешкоди усунуто, вибори відбуватимуться прозоро та демократично. А рівняни матимуть змогу, віддати свої голоси, без зовнішнього тиску, керуючись виключно інтересами громади.

Кожен вільно зможе віддати свій голос за покликом власних розуму та совісті, адже важливо щоб вибір був, бо так твориться справжня демократія.

Спроби політичних опонентів, зняти з виборів частину неугодних їм кандидатів, в тому числі і зі списку “Рівне Разом”, вважаємо ганебною спробою спотворити волевиявлення рівнян.

Пояснити такі протиправні дії можна лише їхнім страхом втратити владу. Але доля громади має і буде вирішуватися рівнянами.

“Рівне Разом” і надалі відстоюватиме право рівнян на вільний вибір.

Рівне Разом!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews