Рівненський краєзнавчий музей засяяв (ФОТО)

06.10.2020 06:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У неділю ввечері фасад знакової споруди Рівного засвітився яскравими вогниками. Подія відбулася в рамках ініціативи Віталія Коваля #Подаруй_світло.

null
 

«Наш проект набирає обертів. Це вже третій об‘єкт, який ми підсвітили. Дякую благодійникам, які до цього долучаються. Моя мета - вивести Рівне з темряви»,- сказав Віталій Коваль. «Мене переповнюють емоції, - ділиться враженнями директор музею Олександр Булига. Нам надзвичайно приємно, що музей у переліку об‘єктів, які «засяяли». Хоч споруда і знаходиться в центрі міста, але світла тут надзвичайно мало. Тому, хай буде світло!».

Нагадаємо, вчора в рамках проекту #Подаруй_світло підсвітили Рівненський зал камерної та органної музики. Ще раніше засяяв Рівненський драматичний театр. За словами Віталія Коваля - це лише початок. Далі у планах не лише знакові споруди, а й вулиці, проспекти, парки міста.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews