З початку навчального року на COVID-19 захворіли півтори сотні учнів Рівненщини

09.10.2020 09:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
 

За останню добу зафіксовано 10 нових випадків захворювання на COVID-19 серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів та 21 – серед учителів. Всього з початку навчального року коронавірус зафіксовано в 141 учня та 354 працівників шкіл.

Про це під час брифінгу повідомив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

«Найбільше хворих учнів, за період з 1 вересня до сьогодні, в школах Рівного – 43 особи, Костопільського району – 16 осіб, Острозі – 11, Дядьковицької і Клесівської ОТГ – по 7. Відсутні випадки захворювання серед учнів Березнівського, Дубенського, Дубровицького, Рокитнівського районів та низки окремих ОТГ», - відзначив Ігор Тимошенко.

Загалом на самоізоляції перебуває: 3349 школярів (282 за останню добу), 509 учителів та працівників шкіл (16 за добу) Рівненщини.

Із настанням холодів, як прогнозують фахівці, кількість нових випадків буде збільшуватися.

Запобігти поверненню жорсткий карантинних обмежень в Україні можна, дотримуючись протиепідеміологічних норм. Мити руки, носити захисні маски та дотримуватися соціальної дистанції – це важливі правила, про які не треба забувати.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews