Рівне потрапило у «помаранчеву» зону

10.10.2020 08:25   Джерело: my.rv.ua
Опубліковано : Рівненський Новинар

Із понеділка, через поширення коронавірусу в обласному центрі й погіршення епідемічної ситуації, місто Рівне вперше за час адаптивного карантину покине відносно благополучну “жовту” зону. Таке рішення прийнято у п’ятницю, 9 жовтня, на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Перед цим прем’єр-міністр Денис Шмигаль скликав нараду з головами державних обласних адміністрацій, за участі секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова, щодо ситуації з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

На Рівненщині до “помаранчевої” зони потрапили чотири міста і шість районів. Це Рівне, Дубно, Вараш та Острог, Здолбунівський, Костопільський, Млинівський, Острозький, Рівненський та Сарненський райони.

До “жовтої” зони віднесені Березнівський, Володимирецький, Гощанський, Демидівський, Дубенський, Дубровицький, Зарічненський, Корецький, Радивилівський та Рокитнівський райони.

“Червоних” та “зелених” епідемічних зон на мапі Рівненщини немає.

Нове епідемічне зонування почне діяти з 00 годин 00 хвилин понеділка, 12 жовтня.

Епідемічні рівні встановлюються на 14 днів, нагадує пресслужба Рівненської ОДА.

Нагадаємо, з 14 вересня уряд оновив епідемічне зонування на “червону”, “помаранчеву”, “жовту” та “зелену” зони.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: my.rv.ua