Навчальні заклади Рівненщини працюють відповідно до нового зонування

12.10.2020 21:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

11 жовтня на телеграм-каналі в.о. міністра освіти Сергія Шкарлета з’явилася інформація із рекомендацією організувати на два тижні дистанційне навчання для дітей через зростання захворюваності на COVID-19.

Звертаємо Вашу увагу, що у повідомленні йдеться про те, що В.о. міністра освіти Сергій Шкарлет та Міністр охорони здоров’я Максим Степанов подадуть відповідну пропозицію від МОН та МОЗ на розгляд комісії з ТЕБ та НС з рекомендацією підготувати відповідне розпорядження й ухвалити його на засіданні Уряду 13 жовтня.

Cтаном на 12 жовтня жодних офіційних документів, які б визначали запровадження дистанційного навчання чи перенесення канікул не має. Відтак, навчальні заклади Рівненської області працюють відповідно до нового епідемічного зонування.

Нагадаємо, що на Рівненщині до «помаранчевої» зони віднесено міста Рівне, Дубно, Вараш та Острог, Здолбунівський, Костопільський, Млинівський, Острозький, Рівненський та Сарненський райони.

До «жовтої» зони – Березнівський, Володимирецький, Гощанський, Демидівський, Дубенський, Дубровицький, Зарічненський, Корецький, Радивилівський та Рокитнівський райони.

Пресслужба управління освіти

Рівненської обласної державної адміністрації

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews