У Дубровицькому НВК «Ліцей-школа» батьки школярів скаржаться на погане харчування (ВІДЕО)

12.10.2020 21:48   Джерело: itvmg.com/
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Дубровицькому НВК “Ліцей-школа” батьки школярів скаржаться на погане харчування. За попередньою інформацією, вони стверджували, що учнів стали гірше годувати.

Про це повідомляє Полісся#INFO.

Директор навчального закладу на своїй сторінці у Фейсбуці зазначив, що тендер на харчування учнів ліцею проводило Управління праці Дубровицької райдержадміністрації.

Переможцем закупівлі стало ТОВ “Рамедас Україна”. У квітні 2020 року із постачальником уклали угоду на ціну одного дітодня – 17 гривень. У серпні 2020 року уклали додаткову угоду, де вартість одного дітодня становила вже 28 гривень.

«І весь цей період до останнього тижня цим харчуванням були задоволені батьки і діти. Починаючи з понеділка харчування значно погіршилося через зміну вартості на 17 гривень. З яких причин і хто прийняв таке рішення – мені не відомо», – зазначає директор ліцею.

Керівник ліцею також зазначив, що циклічне меню з ним не погоджували:

«Циклічне меню у ліцеї підписується всіма, крім директора школи. Тут і управління праці, і відділ освіти, і держпродспоживслужба. Директор контролює дотримання відповідності щоденного меню до готової продукції. В меню ліцею за п’ятницю дійсно: салат (50 грамів), яйце (40 грамів), ліниві вареники (100 грамів), какао (180 грамів), яблуко (80 грамів). Хто його складав – ТОВ”Рамедас Україна”, хто погоджував – написано вище. Меню однакове у всіх школах».

Джерело: https://itvmg.com/


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: itvmg.com/