На Рівненщині виділили 200 тисяч гривень на безкоштовне зубопротезування учасників АТО/ООС

13.10.2020 08:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Під час засідання постійної комісії обласної ради з питань соціальної політики і соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей під головуванням Бориса Бірука депутати розглянули звернення голови координаційної ради ветеранів, учасників бойових дій при Рівненській ОДА Сергія Кальмука.

Координаційна рада просила виділити кошти на безкоштовне зубопротезування учасників АТО/ООС, ветеранів війни-добровольців відповідно до заходів Обласної комплексної програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та осіб, які брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій і Луганській областях, забезпечення їх здійснення, на 2019 – 2022 роки.

У проєкті рішення «Про внесення змін до обласного бюджету Рівненської області на 2020 рік» передбачено 200 тисяч гривень на безкоштовне зубопротезування у КП «Рівненська обласна стоматологічна поліклініка» Рівненської обласної ради.

Окрім того, депутати погодили та рекомендували винести на розгляд чергової сесії питання «Про Регіональні правила надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам життя на селі в Рівненській області».

Повідомляє пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews