Новини Рівненщини

Новини Рівненщини

Блогер, журналіст, RvNews

Влада в державі має бути фаховою та проукраїнською - Олександр Оксимчук

16.10.2020 20:42   Джерело: RvNews
Автор : Новини Рівненщини

25 жовтня відбудуться вибори до місцевих рад. Ми маємо обрати владу, яка буде наступні пять років відстоювати інтереси громади. Місцеве самоврядування залишилося останнім незалежним органом, який ще не захопила некомпетентна, непрофесійна, схильна до капітуляції теперішня проросійська влада. 

Щодня ми стаємо свідками деградації держави, яка відбувається під керівництвом «слуг народу». Падіння економіки, подальший розквіт корупції і збагачення олігархів – реалії правління діючого уряду. Теза про кінець епохи бідності виявилася дешевою виборчою технологією, в яку, на жаль, повірила значна частина суспільства. Тепер під час виборів нам випала можливість змінити ситуацію в країні. 

«Ми тримаємо слово!», – саме з таким гаслом йде на вибори кандидат в депутати Рівненської районної ради від ВО «Свобода» Олександр Оксимчук.

null

Народився 07 жовтня 1962 року у селі Вербова Вінницької області.

З 2012 року член партії Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Одружений, має двох дорослих синів.

Освіта: повна вища. В 1984 році закінчив Вінницький державний педагогічний інститут ім. М. Островського за спеціальністю «Фізика і математика». В 2004 – Міжгалузевий інститут управління за спеціальністю «Облік і аудит». У 2019 – Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка за спеціальністю «Спеціальна освіта. Логопедія».

Трудова діяльність:

  • З 29.08.2017 по даний час – директор комунального закладу «Ясининицький навчально-реабілітаційний центр» Рівненської обласної ради
  • 08.2016-28.08.2017- начальник управління економіки, інфраструктури та інвестиційної діяльності Рівненської районної державної адміністрації;
  • 08.2014- 08.2016 – начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергетики та енергоефективності Рівненської районної державної адміністрації; 
  • 1998 – 2014 роки – підприємницька діяльність;
  • 1985-1998 – виконавчий директор Рівненського радіотехнічного заводу
  • 1984 – 1985 роки – вчитель математики і фізики Вербовської середньої школи Томашпільського району Вінницької області.

Громадська діяльність: член виконавчого комітету Рівненської міської ради, перший заступник командира громадського формування з охорони громадського порядку в м. Рівне «Сокіл». Член правління ОСББ «Дім 32».

Пан Олександр переконаний, що при владі повинні бути компетентні люди, які зацікавлені в економічному та культурному розвитку держави. Наслідки роботи непрофесійної влади призводять до краху держави – це загальновідомий факт. Нині ми можемо це спостерігати.

- Погляньте, яка зараз ситуація в країні! – каже пан Олександр – Перекладаючи свої зобов’язання на плечі громад, забираючи гроші в державний бюджет, влада позбавляє їх можливості розвиватися. Органам місцевого самоврядування потрібно відстоювати свою фінансову незалежність.

Загравання перед російським агресором, принизливі спроби вгодити російським окупантам та надати особливий статус Донбасу повертають Україну назад у «рускій мір». В умовах, коли політика центральної влади абсолютно позбавлена національного змісту,  державницька принципова позиція місцевих рад набуватиме особливого значення. Однак, якою вона буде – залежить від кожного з нас.

- Всеукраїнське об’єднання «Свобода» у місцевих радах завжди займала принципову позицію з відстоювання економічних, культурних, соціальних та національних інтересів. Ми робили те, що обіцяли перед виборами. Ми говорили, коли інші не наважувалися сказати. Ми діяли, коли інші спостерігали збоку або відверталися. Ми йшли вперед, коли інші стояли на місці. Ми проявляли ініціативу, коли інші вичікували. Ми були на вістрі захисту інтересів громад, - розповідає пан Олександр. - За ці 5 років депутати «Свободи» в області не стали фігурантами жодного скандалу. Не зламалися і не зрадили принципам. Зуміли протистояти труднощам і долати перешкоди.

Так, за сприяння свободівців учасники АТО отримали земельні ділянки вперше з 2015 року. 13 серпня 2020 року під час засідання міської ради, депутати виділили перші 32 ділянки для учасників російсько-української війни. На попередньому засіданні Рівнеради фракція ВО «Свобода» ініціювала рішення про передачу земельних ділянок, які через сесію намагалися непрозоро та без черги роздати третім особам, для розподілу між учасниками антитерористичної операції.

null

- Команда Рівненської «Свободи» продемонструвала ефективну, монолітну та злагоджену роботу у радах різних рівнів. Відкритість перед людьми та відповідальне ставлення до виконання обов’язків – це наші переваги. 

Ми не зраджуємо і не підлаштовуємося під тимчасову політичну кон’юнктуру. У нас є чітке бачення розвитку держави та місцевих громад. Ми любимо свою країну. І щиро хочемо добра та процвітання для Рівненщини. Ми – партія, а не черговий проєкт, який створюється під нові вибори. Ми відкриті до співпраці та конструктивної критики. Ми – справжні.

У лавах Рівненської «Свободи» люди різного віку, характеру, професій, інтересів і захоплень. Всіх їх об’єднує ідеологія, система цінностей та командний дух.

- Нам є з чим іти до виборців, є про що прозвітувати і є що запропонувати. Ми робимо те, що обіцяємо, - каже свободівець Олександр Оксимчук.

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews