Кіоск, поставлений «за спиною» у Рівному, знесуть

17.10.2020 17:05   Джерело: Рівне вечірнє
Опубліковано : Рівненський Новинар

У Рівному неподалік Скверу українських добровольців з’явився білий кіоск. Тут можна купити чай та каву, як і в багатьох інших подібних, розставлених по всьому місту. Проте саме цей викликав неабияке обурення в міського голови Рівного Володимира Хомка.

- За моєю спиною була видана паспортна прив’язка на споруду, — пояснив п.Хомко. — Її поставили неподалік «танчика». Просто нахабно втикнули на траві кіоск, що торгує чаєм та кавою. Вони це зробили, очікуючи, що через місяць я піду з посади. Проте для мене це стало справою честі — знести цю споруду як незаконно встановлену до того, як піду з цієї посади. Адже кіоск не відповідає тому проєкту, який видавався. От я піду з посади — хоч чотири кіоски там поставте. Але поки я ще є — споруди там не буде. Міськвиконком підтримав рішення.

 

При цьому, вочевидь, йдеться про Андрія Юркова, в.о. начальника управління архітектури міста — сам міський назвав у розмові це прізвище, згодом заявивши, що не хоче його згадувати.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне вечірнє