На Рівненщині чоловік побив іншого до смерті

18.10.2020 08:02   Джерело: Суспільне
Опубліковано : Рівненський Новинар

На Рівненщині затримали 28-річного жителя Костополя, якого підозрюють у побитті місцевого жителя, після чого той помер. Чоловіки побились після застілля 15 жовтня. Через два дні підозрюваного відправили у слідчий ізолятор, – повідомили у пресслужбі поліції області.

Інцидент стався у Костополі 15 жовтня близько 8-ї вечора. Троє чоловіків у компанії власниці помешкання – 58-річної костопільчанки, розпивали спиртне, – розповіли у пресслужбі поліції.

"Між двома місцевими жителями виник конфлікт, причину якого ніхто поки пояснити не може через надмірну кількість випитого. З’ясовувати відносини чоловіки вийшли у коридор, де зі слів свідків, молодший завдавав 57-річному жителю Костополя удари руками та ногами по тулубу та голові", – розповіла пресофіцерка поліції області Катерина Загурська.

Після інциденту 28-річний чоловік ліг спати у цьому ж будинку, а побитий залишився лежати у коридорі на підлозі. Ще один учасник застілля пішов додому, – додала пресофіцерка.

Уранці 16 жовтня господиня виявила, що побитий чоловік – без ознак життя, а 28-річного костопільчанина немає на місці.

"Згідно з лікарським свідоцтвом, смерть костопільчанина настала внаслідок набряку, компресії головного мозку, закритої черепно-мозкової травми з крововиливами", – зазначила Катерина Загурська.

28-річного чоловіка, який спершу переховувався, але потім повернувся додому, затримали. Йому повідомили про підозру у нанесені тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть людини.

У суботу, 17 жовтня, суд задовольнив клопотання слідчих й відправив підозрюваного у слідчий ізолятор на два місяці, уточнили у поліції.

Суспільне готове також озвучити позицію підозрюваного чи його захисту, якщо вони виявлять таке бажання і вийдуть на зв'язок з редакцією.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Суспільне