У Рівному засяяв театр ляльок

21.10.2020 22:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівненський ляльковий театр засяяв. Сонька-Дрімка та казкові персонажі з ліхтариком.

Етюдом «Пробудження» розпочалося сьогоднішнє дійство. Для маленьких і великих. У Рівному засяяв Рівненський академічний обласний театр ляльок.

«Друзі, багато говорять, що потрібно було підсвітити вулиці та проспекти. Так, потрібно. Для цього ми і розпочали ініціативу #Подаруй_світло. Її мета – показати, що Рівне темне місто. І я з командою йду на вибори, аби це змінити. Наша мета – комфортне та безпечне місто», – розказав Віталій Коваль.

Цього разу до освітлення споруди долучився небайдужий бізнес кластер нашого міста. Громадські діячі та меценати Олена Ярощук, Ніна та Сергій Кроки.

«Нам приємно долучитися до такого неймовірного проекту. Видно як місто змінюється на очах. Я радий сьогодні бачити те, що відбувається. Дивлячись на попередні об‘єкти, які підсвічувалися, я не міг не долучитися до проекту Віталія Коваля. Обрали саме театр ляльок, адже з дитинства пам‘ятаю неймовірні вистави», – розповів директор «Рівнеметалком» Сергій Крока.

«Здається, ще не так давно я була маленькою дівчинкою, яка відвідувала новорічні ранки театру. А вже сьогодні втілюю одну з моїх мрій – зробити наше Рівне привабливим. Адже Рівне – частинка мого серця і моя любов. Для мене любити своє місто – означає не бути байдужим. Дякую за небайдужість і Віталію Ковалю. Той хто приносить світло в життя людей – сам не може бути в темряві. Саме ви, Віталій Станіславович, не своїми обіцянками, а діями змогли згуртувати навколо себе людей, які по-справжньому люблять своє місто. Саме ви зуміли здобути нашу довіру», – сказала Олена Ярощук.

«Завдяки Віталію Ковалю у місті з’явився такий грандіозний проект. Саме такі проекти роблять місто цікавим і перспективним. І до таких міст будуть приїжджати туристи. Хай світиться світло не лише в театрі! А по всьому місту», – каже Ніна Крока.

«Дорогі друзі, дякую що прийшли до нас розділити наше свято. Саме в ці дні театр Ляльок відзначає своє 45-ти річчя. І це справжній подарунок для всіх нас, адже ми давно мріяли підсвітити фасад будівлі», – розповів Володимир Данилюк.

Грандіозна подія закінчилася танком для маленьких і дорослих від артистів театру ляльок. Нагадаємо, минулого місяця небо над містом у різних точках Рівного підсвітили загадковими, яскравими променями світла. Рівняни активно обговорювали цю подію в соцмережах, адже ніхто не здогадувався, для чого ці різнокольорові вогні.

За декілька днів ситуацію прояснив Віталій Коваль. Він анонсував старт проекту «Подаруй світло» та пообіцяв яскравими ліхтарями підсвітити усі визначні об’єкти міста. І вже сьогодні у Рівному засяяв весь центр.

В рамках ініціативи вже підсвітили чотири об’єкти: Рівненський академічний музично-драматичний театр, зал органної і камерної музики, краєзнавчий музей та Свято-Воскресенський собор.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews