У Рівному невідомі організували провокацію напередодні виборів

25.10.2020 15:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Сьогодні, 25 жовтня кандидат на посаду міського голови Рівного Віктор Шакирзян подав заяву до поліції про вчинення кримінального правопорушення.

Нагадаємо, у ніч перед місцевими виборами, невідомі особи здійснювали дзвінки “агітаційного” характеру. У ході розмови невідомі представляли себе представниками політичної партії “Рівне Разом” та закликали проголосувати за Віктора Шакирзяна. Шахраї телефонували рівнянам до 06:00 ранку 25 жовтня.

Небайдужі рівняни повідомили про такі дзвінки представників політичної партії “Рівне Разом” на що вони зреагували миттєво. Віктор ШАКИРЗЯН зазначає:

“Прикро, що опоненти вдаються до таких дій. Очевидно, що, окрім “чорного” піару, нічого іншого виборцям запропонувати не можуть. Ми закликаємо усіх рівнян, які стали жертвою цієї брудної нічної витівки, повідомити нам номери телефонів, з яких вам телефонували. Адже шахраї та провокатори мають бути покарані та нести відповідальність за свої вчинки”.

null

Юристи впевнені, що такі дії невідомих осіб перешкоджають здійсненню виборчого права Віктором Шакирзяном, а це підпадає під дію статті 157 Кримінального кодексу України.

“Здійснення телефонних дзвінків агітаційного характеру вночі явно спрямоване на проведення так званої “чорної агітації” із застосуванням обману, метою якої було дискредитувати Віктор Шакирзяна та створити негативне ставлення до нього”, - зазначає юрист Станіслав Костюченко.

Наразі відомо, що заяву Віктора Шакирзяна у поліції прийняли та зареєстрували до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень (журнал ЄО).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews