«Міська влада повинна подбати і про лікарів, і про пацієнтів», - Віктор Шакирзян

06.11.2020 14:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Віктор Шакирзян відвідав Центральну міську лікарню, аби поспілкуватися з лікарями та розповісти про власне бачення розвитку сфери охорони здоров'я у Рівному. Кандидат на посаду міського голови обговорив з медиками питання забезпечення лікарень належним обладнанням, засобами індивідуального захисту та необхідного фінансування. Під час зустрічі медичним працівникам передали засоби індивідуального захисту, придбані волонтерами.

Лідер “Рівне Разом” наголосив на тому, що сьогодні міська влада має докласти максимальних зусиль, аби медичні заклади були забезпеченні якісним медичним обладнанням та засобами індивідуального захисту.

“Важливо, щоб ми усі розуміли, що життя та здоров'я рівнян на першому місці. Ми маємо працювати разом над тим, аби забезпечити лікарні сучасним обладнанням і надати гідне фінансування. Це дасть можливість рівнянам отримувати якісну медичну допомогу”, - зазначив Віктор Шакирзян.

null

Віктор Шакирзян додає, що допомога лікарням не повинна зупинятись, а має тривати постійно. У той же час потрібно пам'ятати про захист медиків, які знаходяться на передовій та щодня борються за життя пацієнтів. Зокрема, потрібно подбати і про фінансове забезпечення медичних працівників.

Також голова “Рівне Разом” взяв участь у відкритті оновленого рентген-кабінету, де було зроблено ремонт та придбано новий рентген-апарат. Відтепер, аби зробити знімок ушкодження не потрібно чекати годину, достатньо декількох хвилин.

Ігор Дундюк, заступник головного лікаря Рівненської ЦМЛ, говорить, що завдяки новому обладнанню, яке отримують лікарні, вони зможуть надавати більш якісну допомогу людям, а також це дозволить зменшити навантаження на медичний персонал, який залучений у цих операціях.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews