Мешканця Сарненщини, якого звинувачують у крадіжці грошей з авто, невдовзі судитимуть

Доказів для повідомлення про підозру зловмиснику виявилося достатньо, щоб притягти до кримінальної відповідальності. Чоловіку загрожує ув'язнення на строк від трьох до шести років.

Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинені майнові злочини. На шлях виправлення не став і до попередніх судимостей ризикує додати іще одну.

В ході досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, слідчі встановили, що 32-річний сарненчанин, 15 жовтня на вулиці Київській райцентру вкрав із припаркового автомобіля «Renault Kangoo» пакет, у якому знаходитись особисті речі, гроші та документи 31-річної жительки села Селище. Три тисячі гривень, які були всередині, забрав, усе інше — викинув.

Після звернення потерпілої до поліції, особу зловмисника оперативно встановили. В ході досудового розслідування слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення чоловікові про підозру у скоєнні злочину та скерували матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом на розгляд суду.

Цього разу йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області