У Дубні чоловіка підозрюють у крадіжках з гаражів

10.11.2020 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

популярне


Упродовж минулих двох діб до поліції надійшли повідомлення від трьох дубенчан про крадіжки електроінструментів із гаражних приміщень. Причетним до вчинення злочинів виявися раніше судимий місцевий житель, якому повідомили про підозру та арештували.

Так, четвертого листопада на вулиці Млинівській зловмисник, шляхом злому дверей проник усередину гаражного приміщення 58-річної дубенчанки, звідки викрав бензопилу та зварювальний апарат. А вже наступного дня на вулиці Панаса Мирного із гаража 77-річної місцевої жительки «виніс» бензопилу, болгарку та електролобзик, а із приміщення 42-річного дубенчанина —  болгарку та електродриль.

Під час проведення розшукових заходів і слідчих дій поліцейські Дубенського відділу оперативно викрили 32-річного чоловіка, який уже неодноразово  судимий за майнові злочини. До того ж, наразі він обвинувачений у вчиненні крадіжок і у суді розглядаються відносно нього ще дві справи.

Слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення йому про підозру у скоєнні вказаних злочинів за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, а суд учора, шостого листопада, задовольнив клопотання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Поліцейські перевіряють підозрюваного на причетність до скоєння інших кримінальних правопорушень. Викрадені електроінструменти вилучили за його місцем проживання.

Санкція інкримінованої йому статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews