Працівники правохоронних органів склали півсотні адмінпротоколів за порушення правил карантину всього за 3 дні

Близько половини з них були складені в обласному центрі. Від початку введення обмежень на Рівненщині зареєстровано 4689 повідомлень про порушення правил карантину та складено близько тисячі адміністративних протоколів.

Основні порушення, які виявили працівники поліції за результатами проведених рейдів у складі мобільних груп – недотримання режиму роботи, маскового режиму в закладах торгівлі та громадського харчування.

Найбільше протоколів за статтею 44-3 КУпАП на суб’єктів господарювання та найманих працівників правоохоронці склали в обласному центрі — 23. Так, у кафе на вулиці Соборній у центральній частині міста вже вп’яте задокументували порушення режиму роботи в період карантину.

Крім того, на автодорозі між населеними пунктами Мала Любаша-Костопіль поліцейські зафіксували порушення правил карантину водієм маршрутного таксі приміського сполучення, який перевозив удвічі більше пасажирів, ніж передбачено технічними характеристиками. Аналогічне порушення виявили й у Рівному на вулиці Академіка Грушевського під час перевезення пасажирів маршруткою міського сполучення.

У цілому із часу запроваджених обмежень у зв’язку з поширенням COVID-19 на Рівненщині зареєстровано 4689 повідомлень про порушення правил карантину, складено 949 адміністративних протоколів за статтею 44-3 КУпАП.

Нагадаємо, що відповідно до внесених змін до постанови Кабінету Міністрів України, забороняється робота після 22-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання із надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Поліцейські у межах наданих їм повноважень забезпечують виконання необхідних профілактичних, карантинних заходів і наголошують громадянам та суб’єктам господарювання на суворому дотриманні встановлених обмежень.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області