Рівненщина готується до зими

12.11.2020 08:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині готують дороги до зими та відпрацьовують оперативні дії при НС.

Рятувальники спільно зі Службою автодоріг та поліцією перевірили готовність спецтехніки до реагування на можливі надзвичайні ситуації під час зими на автошляхах Рівненщини.

Зокрема, оглянули техніку, обладнання, посипочні матеріали та готовність чергових сил для ліквідації можливих снігових заметів на автошляхах загального користування державного значення Рівненщини.

Тренування відбувалися на ділянках автомобільних доріг М 06 Київ-Чоп, М 22 Устилуг-Луцьк-Рівне, М 19 Доманове-Ковель-Чернівці-Теребляче.

Нагадаємо, що цієї зими послуги з утримання доріг Рівненщини надаватимуть п’ять підприємств.

На минулому тижні голова Рівненської ОДА Віталій Коваль зустрівся із представниками усіх організацій та наголосив на відповідальності за рівень функціонування доріг, а головне – за життя людей.

Так, ТОВ «Меридіан» обслуговуватиме комунальні дороги в Здолбунівському, Рівненському, Гощанському, Острозькому районах. ТОВ «СКП» відповідатиме за ділянки в Дубенському, Радивилівському, Млинівському, Демидівському районах. ТОВ «Янкор» - Березнівському, Корецькому, Костопільському та Сарненському районах. ТОВ «Прогрес Девелопмент» - Володимирецькому, Дубровицькому, Зарічненському, Рокитнівському.

Дороги державного значення утримуватиме ТОВ «СпецКомплектПостач».

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews